WoW Petopia Community

A fun place to chat about hunter pets in the World of Warcraft.
Visit the Petopia homepage Petopia Homepage
It is currently Mon Oct 15, 2018 2:12 pm

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Forum Rules: Treat others with respect. Report, don't respond. Read the complete rules.




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: WMV/Photoshop Help?
Unread postPosted: Wed Feb 19, 2014 12:46 pm 
Offline
Expert Hunter
Expert Hunter
User avatar

Joined: Sun Feb 27, 2011 4:32 am
Posts: 316
Location: MS, USA
Gender: Female
I hope this is the right place to put this.

But I have been playing with WMV again and I noticed that all of my models when placed in photoshop are transparent and have lost a lot of their detail/color. Is their a way to fix this? D:


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: WMV/Photoshop Help?
Unread postPosted: Thu Feb 20, 2014 9:31 am 
Offline
Expert Hunter
Expert Hunter
User avatar

Joined: Sun Feb 27, 2011 4:32 am
Posts: 316
Location: MS, USA
Gender: Female
No one? ;-;


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: WMV/Photoshop Help?
Unread postPosted: Thu Feb 20, 2014 9:58 am 
Offline
The Insane
The Insane
User avatar

Joined: Tue Jul 27, 2010 1:54 am
Posts: 11114
Gender: Male
Sorry just saw this thread :)

If you save it as a PNG then WMV also saves an alpha (transparency) mask with it, and that's not always accurate. I remember for diemetradons it was saving an image where one pair of legs was missing (hidden by the transparency). It may also do this with some other image types, but I'm not sure. Anyway, I'm guessing this buggy feature is the source of your problems.

If you save as a JPG you should be fine!

_________________
Shaman avatar by Spiritbinder.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: WMV/Photoshop Help?
Unread postPosted: Thu Feb 20, 2014 11:37 am 
Offline
Expert Hunter
Expert Hunter
User avatar

Joined: Sun Feb 27, 2011 4:32 am
Posts: 316
Location: MS, USA
Gender: Female
Yeah I was doing PNG. I found a few videos on YouTube and started to play around a bit with in my WMV and PS and it is working for now. Silly bugs...


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group