WoW Petopia Community

A fun place to chat about hunter pets in the World of Warcraft.
Visit the Petopia homepage Petopia Homepage
It is currently Wed Jul 18, 2018 8:15 pm

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Forum Rules: Treat others with respect. Report, don't respond. Read the complete rules.




Post new topic Reply to topic  [ 185 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Next
Author Message
Unread postPosted: Tue Apr 03, 2018 11:22 pm 
Offline
Grand Master Hunter
Grand Master Hunter

Joined: Mon Sep 08, 2014 4:16 pm
Posts: 2964
Realm: Shadow Council
Gender: Male
This has been known for a little while, but Blizz is intending on making an Alpaca model. In the meantime, they are using camels as a placeholder :lol:

Image


Top
 Profile  
Reply with quote  
Unread postPosted: Tue Apr 03, 2018 11:35 pm 
Offline
Grand Master Hunter
Grand Master Hunter

Joined: Mon Sep 08, 2014 4:16 pm
Posts: 2964
Realm: Shadow Council
Gender: Male
Fighting against Vathikur, a rare cobra above Zul'Ahjin.

Image


Top
 Profile  
Reply with quote  
Unread postPosted: Wed Apr 04, 2018 12:02 am 
Offline
Illustrious Master Hunter
Illustrious Master Hunter
User avatar

Joined: Wed Jan 06, 2010 8:07 pm
Posts: 15629
Location: Edmonton, AB
Realm: Wyrmrest Accord US
Gender: Female
Just for more proof that lighting/effects might be off at the moment, I saw a voidwalker and it was white. :lol:

Image


Attachments:
Image6.png [340.21 KiB]
Not downloaded yet

_________________

Image


signature artwork by d1eselx
Top
 Profile  
Reply with quote  
Unread postPosted: Wed Apr 04, 2018 12:08 am 
Offline
Grand Master Hunter
Grand Master Hunter

Joined: Mon Sep 08, 2014 4:16 pm
Posts: 2964
Realm: Shadow Council
Gender: Male
Yeah, I saw people talking about that in general, but never got to see it for myself. :lol:


Top
 Profile  
Reply with quote  
Unread postPosted: Wed Apr 04, 2018 12:10 am 
Offline
Illustrious Master Hunter
Illustrious Master Hunter
User avatar

Joined: Wed Jan 06, 2010 8:07 pm
Posts: 15629
Location: Edmonton, AB
Realm: Wyrmrest Accord US
Gender: Female
Also I get that some places are supposed to be foggy or atmospheric, but this lighting can't be intended, me and my pet are practically washed out here. It's why I wonder about some of those pet skins, maybe the game just doesn't have proper lighting right now....guess we'll find out later.

Image

Unedited image, notice how the critter doesn't seem so bad while my pet and my character are really lightened?
Image


Attachments:
Image8.png [797.71 KiB]
Not downloaded yet
Image9.png [686.66 KiB]
Not downloaded yet

_________________

Image


signature artwork by d1eselx
Top
 Profile  
Reply with quote  
Unread postPosted: Wed Apr 04, 2018 12:13 am 
Offline
Grand Master Hunter
Grand Master Hunter

Joined: Mon Sep 08, 2014 4:16 pm
Posts: 2964
Realm: Shadow Council
Gender: Male
The same thing has been happening to me. My character is only affected in specific areas, but there are certain mobs that are constantly affected by it. Buggy Alpha is buggy :)


Top
 Profile  
Reply with quote  
Unread postPosted: Wed Apr 04, 2018 12:15 am 
Offline
Illustrious Master Hunter
Illustrious Master Hunter
User avatar

Joined: Wed Jan 06, 2010 8:07 pm
Posts: 15629
Location: Edmonton, AB
Realm: Wyrmrest Accord US
Gender: Female
Oh yes, I fully expect this is just an alpha bug, but I think it could potentially be the culprit behind the crab skins looking like they've been altered. I just wanted to provide more examples of it.

_________________

Image


signature artwork by d1eselx


Top
 Profile  
Reply with quote  
Unread postPosted: Wed Apr 04, 2018 12:18 am 
Offline
Grand Master Hunter
Grand Master Hunter

Joined: Mon Sep 08, 2014 4:16 pm
Posts: 2964
Realm: Shadow Council
Gender: Male
Of course :) I would honestly be surprised if the models were changed that quickly. If/when it happens, I would think it'll be during Beta.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Unread postPosted: Wed Apr 04, 2018 12:23 am 
Offline
Grand Master Hunter
Grand Master Hunter
User avatar

Joined: Tue Nov 09, 2010 11:26 pm
Posts: 1716
Location: far away from Deepholm.
Realm: Drenden/Arygos/Aman'thul
Gender: female
Valnaaros wrote:
This could be why Blizz hasn't made a tamable grand grpyon model

Image

They don't have a ground melee attack. They go into a T-pose every time they attack whilst on the ground.



*whispers* beautiful. majestic. perfect.

_________________

Image



Top
 Profile  
Reply with quote  
Unread postPosted: Wed Apr 04, 2018 1:59 pm 
Offline
Artisan Hunter
Artisan Hunter

Joined: Sat Sep 18, 2010 3:08 pm
Posts: 937
Realm: Ner'zhul (US)
Grand griffons share most of their animations with other griffons. If you look at all the different griffon models, there's big inconsistencies about which animations are included, even between models that are practically the same. There's ground melee attacks for the griffon skeleton, but I don't remember which models have them included.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Unread postPosted: Tue Apr 10, 2018 4:38 am 
Offline
Expert Hunter
Expert Hunter

Joined: Sat Jul 12, 2014 10:37 pm
Posts: 437
Realm: Shadowsong, Borean Tundra
Gender: Transcontinental
Woah, so this is what the absurd jump in system requirements was all about! Props if you can figure out where I was when I found this.
Image

And just a random screenshot of a beast that really should become a hunter pet. It's just too cute not to be a pet.
Image


Attachments:
WoWScrnShot_041018_022423.jpg [165.63 KiB]
Not downloaded yet
WoWScrnShot_040918_233527.jpg [188.35 KiB]
Not downloaded yet

_________________
ImageImageImage
Name the game these characters are from, and I'll be amazed.
Top
 Profile  
Reply with quote  
Unread postPosted: Tue Apr 10, 2018 10:08 am 
Offline
Grand Master Hunter
Grand Master Hunter

Joined: Mon Sep 08, 2014 4:16 pm
Posts: 2964
Realm: Shadow Council
Gender: Male
That is the giant purple shape in northern Vol'dun. Might become something later or might be removed :)

I'm on the fence in regards to Crawgs. Whilst I love how they look, they are also unnatural creatures that might require blood magic to control.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Unread postPosted: Tue Apr 10, 2018 10:37 am 
Offline
Apprentice Hunter
Apprentice Hunter

Joined: Thu Aug 24, 2017 4:03 pm
Posts: 72
I will be very sad if I can't tame a crawgs to match my crawg mount


Top
 Profile  
Reply with quote  
Unread postPosted: Tue Apr 10, 2018 11:34 am 
Offline
 Community Resource
 Community Resource
User avatar

Joined: Fri Dec 10, 2010 10:56 am
Posts: 2858
Realm: Thrall - Garona (US)
Gender: Dood
I'd like crawgs too, but I have a feeling they are meant to be aberrations instead of beasts. There was some horde troll NPCs in Stormsong that were flagged as beasts earlier (maybe they still are) and I tried my darndest to tame them but they weren't having it :lol:

_________________
Image


Top
 Profile  
Reply with quote  
Unread postPosted: Tue Apr 10, 2018 11:37 am 
Offline
Grand Master Hunter
Grand Master Hunter

Joined: Mon Sep 08, 2014 4:16 pm
Posts: 2964
Realm: Shadow Council
Gender: Male
Xu'ba, a blood troll in Nazmir, was tamable for a short time. Thought that he was a crab :lol:


Top
 Profile  
Reply with quote  
Unread postPosted: Tue Apr 10, 2018 1:33 pm 
Offline
Artisan Hunter
Artisan Hunter

Joined: Sat Sep 18, 2010 3:08 pm
Posts: 937
Realm: Ner'zhul (US)
While its unlikely we'll be able to tame them, you will be able to get one as a minipet.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Unread postPosted: Wed Apr 11, 2018 7:01 pm 
Offline
Artisan Hunter
Artisan Hunter
User avatar

Joined: Thu Jan 07, 2010 11:16 pm
Posts: 987
Realm: Proudmoore
Silly question. Anyone have problems with their alpha screenshots saving like this?

Image

I replied to a thread in the bug report forum about it someone else posted, but haven't had any fixes posted.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Unread postPosted: Wed Apr 11, 2018 8:07 pm 
Offline
Grand Master Hunter
Grand Master Hunter

Joined: Mon Sep 08, 2014 4:16 pm
Posts: 2964
Realm: Shadow Council
Gender: Male
Mine have been fine. Are you using a particular program to take screenshots or is it just the ingame screen capture?


Top
 Profile  
Reply with quote  
Unread postPosted: Wed Apr 11, 2018 9:38 pm 
Offline
Illustrious Master Hunter
Illustrious Master Hunter
User avatar

Joined: Wed Jan 06, 2010 8:07 pm
Posts: 15629
Location: Edmonton, AB
Realm: Wyrmrest Accord US
Gender: Female
Myzou wrote:
Silly question. Anyone have problems with their alpha screenshots saving like this?

Image

I replied to a thread in the bug report forum about it someone else posted, but haven't had any fixes posted.

This has been happening to me too! They'd been working fine until the recent build that unlocked Vol'dun. I have no idea what's causing it, at first I wondered if Blizz was trying to censor things but that wouldn't make sense, and I can still paste a raw screenshot into an editing program to get it.

Annoying though. :p

_________________

Image


signature artwork by d1eselx


Top
 Profile  
Reply with quote  
Unread postPosted: Wed Apr 11, 2018 11:28 pm 
Offline
Artisan Hunter
Artisan Hunter

Joined: Sat Sep 18, 2010 3:08 pm
Posts: 937
Realm: Ner'zhul (US)
I've been getting those too. It's a blizzard problem. There's a bandaid fix on our end.
It's not every resolution, most of mine are ok, but a few are glitched, including the fullscreen size. The quick fix is to change your resolution to take screenshots.
Working: (list may not be 100% accurate, it's jotted down haphazardly on the back of an envelope)
1600x900
1600x1024
1280x1024
1280x960
1280x768
1280x720
1152x864
1024x768
800x600

Glitched:
1680x1050
1366x768
1360x768
720x576

I would have posted all this earlier (in fact, I thought I had), but I've been struggling with gimp trying to figure out exactly how off the image is. What's happening is it starts as a big list of pixels in order. But for some reason, the code is confused about the width of the image (that's what those diagonal patterns tend to mean). For example, for the image linked above, the code makes its list of pixels of an image that's 1376 wide, but it saves the image as 1366 wide. If you adjust it back, you get something more reasonable.
Image
Although the colors/detail are messed up because of jpeg. If you take your screenshots as tga, you'll get the original colors and detail. Do "/console screenshotFormat tga" once, and it should start taking your screenshots in tga. I ended up realigning the image using Irfanview instead of gimp, it takes less than a minute once you know how much the width error is.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 185 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Next

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group