WoW Petopia Community

A fun place to chat about hunter pets in the World of Warcraft.
Visit the Petopia homepage Petopia Homepage
It is currently Tue Nov 21, 2017 1:42 pm

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Forum Rules: Treat others with respect. Report, don't respond. Read the complete rules.




Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
Unread postPosted: Sun May 14, 2017 6:24 pm 
Offline
User avatar

Joined: Tue Sep 13, 2016 11:27 am
Posts: 43
Location: Thunder Bluff
Realm: Draenor EU
Gender: Female playing both genders
I'm sorry if this is the wrong category to post this in. Had a look around to see if I could find anything about this, but didn't look like it.

So I just got back to WoW after a half year break, and the first thing I did was to head out to Duskwood to tame Lightning Paw. Got him with no trouble, and went on my way. I logged for a while, and when I came back he was not in my stable.
I thought it was just a once-off bug, so I found and tamed him again. Then I went into Siege of Orgrimmar, and spawned a Green Juggernaut to tame. Had to relog due to framerate issues, and when I came back, both the fox and juggernaut were missing from my active pets list.
I tried to relog again, and the juggernaut is back, as well as the netherray I abandoned to make room for him. Fox is still gone.

I am really confused and kinda bummed out about the whole thing. Does anyone know what's going on? Is this a common bug?
Any help would be greatly appreciated xx

_________________

Image



Top
 Profile  
Reply with quote  
Unread postPosted: Sun May 14, 2017 7:04 pm 
Offline
Illustrious Master Hunter
Illustrious Master Hunter
User avatar

Joined: Thu Jul 01, 2010 10:21 pm
Posts: 3820
Realm: Draka-Wyrmrest Accord
Gender: Female
Turn off all your addons then log in, sometimes tweeks to the UI mess with your slots, making them look empty or erroring when you try to call a pet. :mrgreen:

_________________

Image



Top
 Profile  
Reply with quote  
Unread postPosted: Sun May 14, 2017 10:36 pm 
Offline
The Insane
The Insane
User avatar

Joined: Tue Jul 27, 2010 1:54 am
Posts: 10082
Gender: Male
What Rawr said :) Also try deleting /renaming your Cache in your WoW application folder. Possibly the WTF folder too.

It's very likely it's still there. If you look at your character on the website Armory can you see your right pets? If it really is missing you can likely put in a ticket and get it restored too, that's happened a few times for players who have accidentally abandoned beloved pets.

_________________
Shaman avatar by Spiritbinder.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Unread postPosted: Mon May 15, 2017 6:17 am 
Offline
User avatar

Joined: Tue Sep 13, 2016 11:27 am
Posts: 43
Location: Thunder Bluff
Realm: Draenor EU
Gender: Female playing both genders
Hey, thanks for the replies. I disabled all addons and deleted the Cache and WTF folders. The fox is in my stables now, and the juggernaut is gone.

I am beyond confused right now. I know for a fact that I didn't abandon anything other than that netherray, and I'm kinda scared my other pets will start randomly disappearing. :shock:
Ah well, hopefully it's nothing a ticket to a GM can't fix.

EDIT:
Ok, I tried to log in and out a bunch of times, switching out pets from my stables. I now have 2 foxes, and no juggernaut. I don't know what's up, but unfortunately I think the juggernaut is gone for good. Oh well, I'll have to try and get another next week.
Also, maybe I'm just completely daft, but on the new armory I can't find anywhere to see my full stable, only my 5 active pets?

_________________

Image



Top
 Profile  
Reply with quote  
Unread postPosted: Mon May 15, 2017 8:06 am 
Offline
The Insane
The Insane
User avatar

Joined: Tue Jul 27, 2010 1:54 am
Posts: 10082
Gender: Male
Nhee wrote:
Also, maybe I'm just completely daft, but on the new armory I can't find anywhere to see my full stable, only my 5 active pets?

Yeah, I figure if you just tamed it then it should be in your active pets, even if a bug was making it invisible. Ah well, hopefully a GM can fix it!

_________________
Shaman avatar by Spiritbinder.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Unread postPosted: Tue May 16, 2017 6:19 am 
Offline
 Community Resource
 Community Resource
User avatar

Joined: Fri Oct 01, 2010 8:38 am
Posts: 2446
Location: Ontario, Canada, but my heart (and account) is in Europe!
Realm: Emerald Dreams (EU)
Gender: Male with both gender toons
You mention you had to relog due to framerate issues. I suspect that somewhere in the 'framerate issues', you may have spawned the juggernaut and not tamed it. The visual glitch you were having showed it, but you may not have actually *gotten* it. It sounds like a graphical error that hopefully got fixed when you moved things around and deleted the cache folder.

_________________
Image

Come see Kurasu's stables!


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 8 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group